לקראת השנה החדשה הגו תלמידי מגמת מלונאות באמית טכנולוגי רמלה תחרות מאסטר שף ייחודית של מרתון הכנת עוגות דבש לקראת ראש השנה.
המיזם, הוא בעצם פרויקט חסד שנקרא 'הכל דבש' – מתוך מטרה לעשות קצת מתוק לניצולי שואה ומבוגרים שלא יכולים לצאת מבית האבות שלהם. התלמידים אפו ועטפו באהבה כ50 עוגות, אותם מסרו באופן אישי לדיירים של 'מועדון סביון' – בית לקשישים ברמלה.
מגמת מלונאות במסלול קונדיטאות מכשירה תלמידים לעסוק בתחום האפייה המלונאית. תכנית הלימודים בכיתות כוללת גם לימודים עיוניים כלליים לבגרות וגם לימודים מעשיים. הנושאים הנלמדים בין היתר: מדעי התזונה, שימושי מחשב בתזונה, אמנות הבישול, מפגשי העצמה אישיים ועוד.
צלצו ייברקן תלמיד כיתה יב: "תחושת סיפוק ושליחות ובעיקר מצווה גדולה כדי לשמח את הקשישים גם מרחוק".
יזהר אפגן, מנהל בית הספר: "התלמידים הגיעו עם בקשה למיזם חברתי מתוך רצון לעשיית טוב וכך נולד המיזם 'הכל דבש'. תחושת הסיפוק של התלמידים עצומה ואני גאה בהם מאוד".