תושבי לוד קיבלו בצער רב את הידיעה על הדחתה של תושבת העיר, דנה אלחרר מ"מאסטר שף". אבל כידוע אין רע בלי טוב. מיד אחרי ההדחה, הודיעה דנה כי היא מגשימה חלום ופותחת מסעדה ברחוב הרצל בלוד. אם אתם מזדמנים ללוד בקרוב, אנחנו ממליצים לכם לתת קפיצה ל"וורקה" – המקום החדש של דנה, שמתמקד בבריקים מטוגנים במילויים שונים. דנה הביאה כבוד גדול לעיר לוד, כשבישלה מטעמים נפלאים, דיברה בביטחון רב, הפגינה אסרטיביות וחכמה, והתגאתה בעיר מגוריה. דנה היא חוזרת בתשובה, אם לארבעה הנשואה לנהג קטר ברכבת ישראל, המתגוררת בשכונת גני אביב בלוד.
– הבריקים ב"וורקה" מוגשים במגוון רחב של מילויים – כמו שקדי עגל, מעורב ירושלמי, דג ים, בשר, מעורב פטריות, מילוי פריקסה ואפילו מילוי שקשוקה. את כל הבריקים אפשר להזמין עם או בלי ביצה, ולהפיכת המנה לארוחה שלמה אפשר להזמין לצידה פוקצ'ה שמכינה אלחרר במקום וסלטים כמו עגבניות חריפות, טחינה וזיתים. מחירי הבריקים נעים בין 15 שקלים, לבריק הבסיסי ביותר במילוי של ביצה ותפוחי אדמה, ל-26 שקלים לבריק במילוי שקדי עגל (הסלטים והפוקצ'ה מוסיפים למחיר 10 שקלים). מלבד בריקים מגישה אלחרר במקום גם קוסקוס (כרגע מדי יום, אך זה עשוי להשתנות בהמשך)
בגרסה צמחונית או לצד מפרום או קציצות דגים (35 שקלים לקוסקוס צמחוני ו-45 שקלים למנה בשרית או עם דגים) – ולקינוח מוגש כאן מלבי (10 שקלים).
"וורקה" בהנהלת דנה אלחרר וולף.
הרצל 35, לוד.
כשר.